Koncertvirksomhed m.v.

Tove Flensborg, der i dag er Danmarks førende professionelle mandolinist, har i mange år flittigt været benyttet af Radiosymfoniorkestret, Landsdelsorkestrene og Det kongelige Teater samt mindre besætninger som Athelas, Esbjerg Ensemblet og Århus Sinfonietta.

Desuden har Tove Flensborg spillet til New York City Ballet, San Fransisco Ballet og American Ballet Theatre ved deres gæsteturneer i Danmark


Tove Flensborg
har sammen med forskellige musikere dannet grupperne:

Duo Con Brio.

Tove Flensborg har her sammen med guitaristen Fritz Feichtinger specialiseret sig i italiensk musik, som de har optrådt med ved receptioner, italienske arrangementer og private fester. Sideløbende har de givet kirkekoncerter med et repertoire fra barok til nutidige komponister.

Duo Espressivo.

Samme med guitaristen og instruktør i Tove Flensborgs Mandolinorkester Per Graversgaard har hun spillet ved utallige mandolinorkester-koncerter.

The Anglo Danish Mandolin Trio.

Denne består af Tove Flensborg, mandolinisten Barry Pratt (England) samt guitaristen Per Graversgaard. De har spillet mange koncerter i England samt været solister ved koncerter i Danmark, Sverige og Tyskland.

I år 2000 udgav de CD’en Sonatina.

Tersicore Del Nord.

Nordmændene Reidar Edvardsen (mandola) og Per-Kristian Larsen (guitar) gav i 1999 sammen med Tove Flensborg koncerter ved den årlige Plectro Rioja Festival i Spanien.

The European Mandolin Quartet.

Sammensat af Alex Timmerman og Sebastiaan de Grebber fra Holland, Barry Pratt fra England og Tove Flensborg fra Danmark. I år 2001 gav de koncerter i England.

The Danish Mandolin Duo.

Dannet af Tove Flensborg og hendes lærer Kurt Jensen. De har givet koncerter i Danmark og i de fleste europæiske lande samt været på turné i Japan, Australien og USA. Men højdepunkterne i deres sammenspil var de årlige koncerter i Tivolis Koncertsal fra 1983-89, før Kurt Jensen immigrerede til Australien. Ved disse koncerter inviterede de gæstesolister – f.eks. Yasuo Kuwahara, Keith Harris og The Mair Davis Duo. I 1986 udkom LP’en “Mandolinen i Koncertsalen” med musik fra Tivolikoncerterne.

Tove Flensborg & Barry Pratt.

Samarbejdet med Barry Pratt har resulteret i mange koncerter. Et af højdepunkterne var da de i 1998 af Sanae Onji blev inviteret til Japan, hvor de gav koncerter i Takarazuka og Tokyo.

Tove Flensborg Trio.

Tove Flensborg (mandolin), Reidar Edvardsen (mandola) og Per Graversgaard (guitar). Optrådte første gang sammen ved koncerter i Ferrara og Codigoro. De var inviteret af Federazione Mandolinistica Italiana i forbindelse med “Bologna 2000 – festival de orchestre a plettro”.

Musica con Mandolini.

Sammen med Stephan Lötzke (mandolin) og Arne Beck-Larsen (mandola, klaver og orgel) opfører Tove Flensborg originalværker fra det 18. til det 21. årh.